Sessions

 Let’s heal into our most magical selves

Are you ready to embrace your intuition and Magic?

Sessies

My name is Joanna.

I use the force of Nature to help people heal.

I help to transform your stressful life into ↠

A healthy life based on your natural rhythms


Living in the head into

Intuition based living


Feeling insecure & powerless into ↠

Living a powerful and magical life

TOOLS

Art by Molly Costello

☾ I help you to remember how powerful & unique you really are and show you the uniqueness and qualities of your life’s journey

☾ I love working with people who feel a call from the Earth

☾ I love working with people who are enthusiastic about a transition into an ecological & magical future for all beings & whose life and work supports this reality

How I work

I use the power of intuition to tune into the guidance of your soul

I use clairvoyance, clearaudience, clearsentience and clearcognizance in my work

This is not scary, but beautiful, affirming and safe

From this deep inner knowing, I am guided to help you to

release emotions

clear blockages

let go of physical pain

find meaning in your unique soul path

I give you practical tools to make your daily life more

balanced, soulful and fulfilling

My way of working is based on the philosophy of mindfulness

Breath My Dear" calligraphy by Thich Nhat Hanh I will !!! XO | Thich nhat  hanh, Thich nhat hanh calligraphy, Buddhist wisdom

This is my offer

》Introduction call

20 minutes, free of charge

》Introduction session《

1 hour for €65,-

》Single sessions《

1,5 hour for €85,-

》Healing journey《

3 sessions for €250,- 

》Longer journeys《

…are possible!

To be designed according to your needs

Sessions are available online & in real life

All prices are including 21% taxes

These prices are for individuals only

Contact me for business rates, and for trajectories paid for by your employer

Reviews

“Via Joanna heb ik voor het eerst contact gemaakt met Quantum Touch. Zo een bijzondere ervaring en mooie aardse energie! Joanna heeft me heel goed geïnformeerd en begeleid door het proces. Verder is ze ontzettend attent en volgt ze altijd op om te kijken hoe het met je gaat. Echt een aanrader!”

Jessica

New Earthhh

“Mijn sessie met Joanna beviel heel goed. Ik kon er mezelf zijn en tegelijkertijd had Joanna intuïtief goed door wat ik op dat moment nodig had. Ik heb tijdens de sessie heel wat oude patronen en oude pijn kunnen loslaten en ruimte kunnen maken voor nieuwe dingen. Ik ben blij dat ik gegaan ben en zou Joanna’s sessies van harte aanbevelen.”

Adriaan

58659976_2084912638474587_448341929403351040_n

“De sessie bij Joanna was echt super fijn. Ik keek er van tevoren al enorm naar uit en ben ook echt heel blij dat ik gegaan ben. Het voelde als een grote innerlijke reiniging; ik kon de energie letterlijk voelen stromen door mijn lichaam, en voelde me vrij om de emoties die vrijkwamen ook te uiten.

De ruimte die Joanna had gecreëerd voelde daar veilig genoeg voor. Ze was heel respectvol en wist ook steeds precies de juiste woorden te zeggen, haar intuïtie volgend, die bij mij weer een bevestiging waren voor wat ik voelde. Joanna, je bent een kei in wat je doet (en ook een prachtig mens), dankjewel!”

Eva

Visite kaartjes

“Ik heb een Quantum Touch sessie van Joanna mogen ontvangen voor de spanning in mijn nek en schouders, ontstaan door stress. Het was een hele ontspannen healing met zachte aanraking. Ze weet precies de goede balans te vinden tussen vragen wat mijn lichaam nodig had en dit zelf intuïtief aan te voelen. Het was een bijzondere ervaring en erna voelde ik me een stuk opgeruimder, lichter en geheel ontspannen. Mijn klachten zijn sinds de healing verminderd. Ik kom zeker nog een keer voor een repeat!”

Verony

26114139_761763040686252_3715019496523823820_n

“De behandeling bij Joanna heeft me goed gedaan. Ik ben vrij nuchter ingesteld, maar geloof in de wijsheid van het lichaam. Joanna voelt goed aan waar blokkades zitten. Het is bijzonder te merken dat er lichaamssensaties en ontlading ontstond, terwijl ze me niet eens aanraakte. Het voelde als een fysieke “reset”, waarna ik pas goed voelde hoe moe en gespannen mijn lichaam was geweest, en hoe een behandeling kan helpen de lichaamsenergie te herstellen.”

Renée

Heal

“Joanna is een prachtig mens, en zo krachtig aanwezig. In haar omgeving met mensen is zij zo enthousiast en positief. Met woorden en haar hele houding bekrachtigt en juicht ze jouw ervaringen, proces, ontwikkelingen toe. Of het nou huilen of lachen, verdriet, pijn, vreugde of plezier is – wat er aanwezig is op dat moment. Alles mag er zijn en gezien worden. Joanna nodigt je uit om helemaal jezelf te zijn, in al je uitingen.

Tijdens de healing sessie ging zij professioneel te werk. Ik had het gevoel dat zij precies wist wat te doen. Voor mij was het bijzonder om tijdens de sessie enerzijds haar intuïtie de ruimte te geven en anderzijds ook zelf uitgenodigd te worden om mijn ervaring, behoeftes te delen zodat zij daarmee weer kon werken. Een mooi samenspel. Ik was onder de indruk. Er kwam veel bij mij los, met name bij de onderste chakras.”

Sarah

Healing

“So grateful for the session with Joanna! I felt very safe and very seen in her loving presence. She guided me to a state of deep relaxation which I don’t easily access on my own. Her intuitive guidance is pretty spot on. Thank you!”

Laura

Self care

“Ik heb een aantal weken geleden bij Joanna een quantum touch ervaring gehad. Ik had het nog nooit gedaan en vond het erg spannend maar Joanna’s ‘touch’ was erg rustgevend. Het was duidelijk dat ze kon aanvoelen waar er voor mij punten lagen en wist hoe ze daar mee om moest gaan. De sessie bracht zeker van alles naar boven en het was fijn om daarna in alle rust het even te kunnen verwerken. Het voelde vertrouwd en stabiel om dit samen met Joanna te doen. Ze kan goed aanvoelen wat er voor een ander gebeurt en dat is een super belangrijke kwaliteit om te hebben in dit soort werk. Ik zou het zeker aanraden!”

truth

“Dank je Joanna. Ik voel me gedragen en ontspannen na een behandeling van jou. Mijn hoofd is weer verbonden met m’n lijf en dat geeft RUST! Heerlijk. Dank voor je liefdevolle zorg!” – Myra

“I felt empowered and held at the same time. Beautiful and intuitive.”

Ariana

96746972_10158525175893784_1153996801209008128_n

“Joanna redirected to my feelings and gave me direction. It was very insightful, eye-opening and helpful and brought me back to my intuition. It was very impressive.”

Janneke

“Tijdens de coronacrisis heb ik 3 online sessies gehad met Joanna. Na een langere uitvalperiode en persoonlijke issues kwam ik niet de tot kern van het probleem. Ik had inmiddels al een heel traject gelopen en uiteindelijk kwam ik gelukkig bij Joanna terecht. Ze heeft me enorm geholpen om weer stappen te gaan zetten om weer actief deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces en in mijn privéleven.

Ik ben haar enorm dankbaar voor de fijne, waardevolle gesprekken, healing en inzichten welke ik heb mogen ontvangen. Joanna is super toegankelijk en werkt geen script af om bij de kern te komen. De gesprekken zijn transparant, ontspannen en helend. De online gesprekken heb ik ook als heel positief ervaren. Wat mij betreft een absolute aanrader als je een bewuste authentieke coach/healer zoekt.”

Henriette

magie

You are welcome.

Ask your question or book your session here:

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑