Workshops

Coming up

Zaterdag 15 mei 2021: Jouw leven in balans

Leven in balans

Het is tijd om jouw leven weer in balans te brengen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die te veel stress ervaren, en die graag meer ontspanning, ruimte en plezier in hun leven willen hebben. Hiervoor is het belangrijk om op een nieuwe manier te gaan leven die jou gelukkig maakt.

Op vijf zaterdagochtenden gaan we aan de slag met de thema’s die belangrijk zijn voor het opnieuw inrichten van jouw leven. We besteden aandacht aan oplossingen als:

♡ echt leren ontspannen,
♡ leren meer te ontvangen in plaats van alsmaar te geven,
♡ inzicht in jouw natuurlijke ritmes,
♡ mindfulness en lichaamsbewustzijn,
♡ je grenzen leren voelen, aangeven en communiceren,
♡ jezelf verwennen en liefhebben,
♡ fantaseren over jouw magische leven, dat in balans is en jou veel plezier geeft.

Als je je overspannen, alsmaar moe en gestrest voelt, geeft je lichaam aan om nu echt beter voor jezelf te gaan zorgen. Je krijgt de tijd en de inzichten om te stoppen met wat niet zo goed voor je is, én een groot transformatie proces gaat beginnen! Je mag je leven gaan inrichten op een manier die jou ondersteunt, die jou plezier en energie geeft, en die goed en gezond voor jou is.

Een burn-out of periode van overspanning is een krachtig transformatie proces. Veel mensen die het hebben meegemaakt kunnen bevestigen dat hun leven veel mooier is geworden dan ervoor. Het ging niet meer op de manier zoals het liep, oude pijn wordt doorvoeld en losgelaten en je gaat je verlangens en dromen volgen. Er is een sterke drang om echt te gaan voor het leven wat jij het liefst zou willen leiden, mét zorg voor jezelf en je gezondheid. Dit is jouw magische leven.

In deze reeks maken we gebruik van oefeningen, de veilige bedding van een groep gelijkgestemden, een werkboek en de ultieme “verwen jezelf” huiswerk opdrachten. Er is ruimte om aan te geven waar jij behoefte aan hebt, ter ondersteuning van jouw proces.

De cursus vindt online plaats.

jouww

Data en tijden

Zaterdagochtenden 10 – 12.30 uur

15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni 2021

Totaalprijs:

€249,-

€179,-

Met uitzondering voor minima:

€149,-

€79,-

Upgrade met een privé sessie:

€349,-

€279,-

Upgrade met drie privé sessies:

€490,-

€420,-

Tickets zijn online te reserveren via deze link

Word ook lid van Duurzaam Burn-out Herstel

Past events

Sunday October 4

Natuuropstellingen: Let the Earth speak

natuuropstellingen oktober 2020

Door aan een Natuuropstelling mee te doen gun je jezelf een kijkje in een andere wereld. De wereld van de dieren en de planten, de rotsen en landschappen. Hoe is het om een mier te zijn, een mooie bloem, de Noordzee of een zwerfsteen? Er gaat een nieuwe wereld voor je open, die je tot compleet nieuwe inzichten brengt. Het is onze grotere familie waar we deel van zijn. Wordt het niet eens tijd om onze familieleden beter te leren kennen?

Een Natuuropstelling is een unieke gelegenheid om dit avontuur aan te gaan. Het effect is dat onze intentie om een bijdrage te leveren aan het welzijn van het leven op Aarde van binnenuit gaat komen. Als meer en meer mensen vanuit die gemoedsgesteldheid ermee bezig gaan zal de heling van het op hol geslagen klimaat als vanzelf gaan.

Natuuropstellingen gaan voorbij aan de antropocentrische wereldblik. We nemen je mee op reis met de elementen; de aarde, de lucht, het water en het vuur. We brengen je in verbinding met planten, bomen, dieren en stenen. Want op deze planeet leven we allemaal. Miljoenen soorten. De bodem. Eeuwenoude mineralen. Essentiële levensvormen. Samen vormen we een ecosysteem. Door onszelf te openen voor de natuurlijke wereld om ons heen, leggen we verbindingen met het grotere geheel en kunnen we met meer wijsheid, begrip en compassie leren leven.

Een voorbeeld van een natuuropstelling: Nederland en de Zee. De relatie tussen de inwoners van Nederland en de Noordzee is er één van geven en nemen. Door Nederland, de polders, de deltawerken, de inwoners en de zee op te stellen kunnen we meer inzicht en begrip krijgen in de balans tussen mensen en de natuur, en deze ook in de praktijk uitvoeren.

Zo zijn er nog veel meer thema’s die opgesteld kunnen worden. Thema’s waar jij mee zit en waar jij verheldering over wilt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het bos, de Amazone, bosbranden, de bodem, gif en biologische landbouw, Extinction Rebellion & Shell, permacultuur, het ecosysteem, vulkanen en nog veel meer. Deze middag is dus zeker ook geschikt voor hen die veel om de Aarde geven en op een nieuwe manier inzicht over hedendaagse uitdagingen willen krijgen.

Je kunt jouw deelname bevestigen door online een kaartje te kopen via Chipta: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/30839/natuuropstellingen/event-info/

Sunday June 7th: Resilience for Earth defenders

In love with the Earth

res2

𝐖𝐞 𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐚𝐫𝐭𝐡.

Do you remember? Can you feel it?

Many of us feel like we have lost connection with the Earth. But our full aliveness and potential as human beings only exists in the context of the more-than-human. We are in a period of transition, on a journey of reconnection.

In this series of three workshops we invite you to reconnect to
♡ your (human) nature,
♡ your creative energy,
♡ the web of life.

This will help you to find your unique place & mission on this planet.

Living in the present, connected to all of life. This is where the healing of the Earth begins. Here and now, within each and every one of us. You will experience that being a part of the healing of the Earth can be joyful, rich, rewarding and empowering.

Find out more here.

Thursday March 26th: Healing with your hands

An introduction

helen met je

An introduction workshop to healing with your hands. Discover the power of energetic healing – a natural skill we all have.

Find out more here.

Earth celebrations

Beltane, “The coming of Summer”, 2 mei 2019 @ Wijk 7

beltane

Ostara, Spring Equinox, 20 maart 2019 @ Wijk 7

Ostara

Imbolc, “The promise of Spring”, 9 februari 2019 @ Wijk 7

Imbolc

Link: https://www.facebook.com/pg/joanna.inthisreality/events/

Stay up to date via Natuurfeesten Nederland

Ademwerk ceremonie: Alive & Free

Zaterdag 23 februari, Amsterdam

Ademwerk

Onder liefdevolle begeleiding van Nina & Joanna maak je een reis door jouw binnenwereld.

Ademwerk is een krachtige methode om dagelijkse indrukken, emoties en trauma te verwerken. Wat vast zat, komt los. De verbonden ademhaling brengt je in jouw lichaam en uit jouw hoofd. Allerlei gevoelens komen boven en worden door voelt: vreugde, verdriet, woede, ontspanning, extase. De wijsheid van jouw lichaam laat je bewegen en geluiden maken. Dit helpt om dieper in jouw lichaam te zakken. Speciaal geselecteerde muziek ondersteunt jou in het tempo van jouw ademhaling.

Als resultaat hiervan voel je dat je echt LEEFT, verdwijnen of verminderen fysieke en emotionele klachten, en kom je dichter bij jouw zelf. Je verbindt weer met je intuïtie, verlangens en behoeftes. Stress wordt losgelaten.

Na een deelronde en uitleg van de methode starten we met de verbonden ademhaling. Jouw adem neemt jou mee op reis. Deze reis zal ongeveer 1,5 uur duren. Wij ondersteunen je waar nodig. Na afloop is er ruimte voor integratie en het delen van jouw ervaring.

Wij zorgen voor een veilige, liefdevolle ruimte waar iedereen volledig zichzelf mag zijn en onvoorwaardelijk geaccepteerd wordt. Alle emotie en ervaring is welkom. We gaan er een prachtige ceremonie van maken.

Bijlmer Sangha: Meditatie in Zuidoost

Woensdag 6 maart 2019, Amsterdam

sangha

Stilte dag: Voel de winter

Zondag 16 december, Amsterdam

stiltedag

De winter en stilte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Als je kijkt naar de natuur zie je dat deze zich letterlijk terug trekt. De blaadjes zijn gevallen en de bomen tonen hun kwetsbaarheid; de leegte achter de volle bos bladeren die in de zomer stralen. Wij zijn onderdeel van de natuur en ook voor ons geldt: wij mogen de stilte in, de leegte en de donkere kanten van onszelf doorvoelen. Reflectie en rust past helemaal bij deze wintertijd: we evalueren ons leven en zetten intenties voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Meer informatie vind je hier!

Magische Midwinter viering

YULE 2018

Vrijdag 21 december, Amsterdam

yule

Tijdens deze bijzondere Midwinterviering komen we samen om de langste nacht van het jaar te vieren. Yule valt op de dag van de Zonnewende en wordt al eeuwenlang gevierd. Het is één van de acht jaarfeesten in de heidense traditie. Hannah Hakkenberg en Joanna Verhagen nodigen je uit voor een bijzondere avond met vuur, ritueel en samenzijn.

We vinden het bijzonder en belangrijk om met de ritmes van de natuur te leven. Het vieren van de jaarfeesten met de wisseling van de seizoenen, en de kortste en de langste nacht past daarbij. We verlangen ernaar een stapje te zetten naar meer verbondenheid, zowel met elkaar als met de Aarde. Deze avond draagt daaraan bij.

Meer informatie vind je hier!

Do you have a question?

Contact me here:

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑